Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü

Sağlık Müdürü Korkmaz'dan Çay ve Bolvadin'e Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 28/09/2018

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, ilçe ziyaretlerine Çay ve Bolvadin ile devam etti.

Vatandaşlara verilen sağlık hizmetinin son durumunu yerinde görmek ve sağlık personelinin dilek ve temennilerini kendilerinden duymak için ziyaretlerini sürdüren Sağlık Müdürü Korkmaz son olarak Çay ve Bolvadin ilçelerine giderek buradaki sağlık kurum ve kuruluşlarını gezdi.

Çay ve Bolvadin'deki hastaneler başta olmak üzere Toplum Sağlığı Merkezleri (TSM) ve Aile Sağlığı Merkezlerini (ASM) ziyaret eden Sağlık Müdürü Korkmaz, burada hekimlerle ve diğer sağlık personeli ile de istişare yaptı. Ziyaretlere Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Deniz Fırat da eşlik etti.

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz'ın ziyaretleri, düzenli olarak devam edecek.